RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 14 » Ембер Херд зіграє кохану Аквамена
17:24
Ембер Херд зіграє кохану Аквамена
Ембер Херд приєдналася до акторського складу фільму "Аквамен", заснованого на серії популярних коміксів компанії DC. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter актрисі дісталася роль Мери, коханої головного героя і правительки Атлантиди.

Стверджується, що дебютує героїня в картині "Ліга справедливості", зйомки якої почнуться в квітні 2016 року, а прем'єра відбудеться в листопаді 2017 року. Нагадаємо, що роль самого Аквамена зіграє Джейсон Момоа. Його перша поява на екрані запланована у фільмі "Бетмен проти Супермена", потім він також з'явиться в "Лізі справедливості". Сольний кінопроект, присвячений супергероєві, буде представлений глядачам влітку 2018 року.

Героїня на ім'я Мера дебютувала в коміксах компанії DC в 1963 році. Вона була придумана Джеком Міллером і Ніком Карді. У коміксах вона представлена ​​досвідченим бійцем, яка володіє навичками рукопашного бою і різними видами холодної зброї, а серед її надприродних здібностей вміння керувати великими масами води.



Що стосується Ембер Херд, то в 2015 році глядачі могли бачити її в драмі "Дівчина з Данії". У 2016 році відбудеться прем'єра містичної драми "Лондонські поля" за участю актриси.
Переглядів: 780 | Додав: Elnino | Теги: Ембер Херд, кіно, DC, мера, Аквамена, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |