RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 23 » Елайджа Вуд зіграє головну роль у комедійному трилері «Dirk Gently»
15:48
Елайджа Вуд зіграє головну роль у комедійному трилері «Dirk Gently»
Елайджа Вуд зіграє одну з головних ролей в восьмисерійному телепроекті "Dirk Gently" каналу BBC America. В основу серіалу лягли твори про Дірка Джентла Дугласа Адамса, автора знаменитої серії книг "Автостопом по галактиці". Серіал за сценарієм Макса Лендіса ( "Ультраамериканці") дебютує восени 2016 року.

У комедійному трилері "Dirk Gently" мова піде про химерні пригоди, що здійснюються ексцентричним детективом Дірком Джентлі і його ледачим помічником Тоддом (Вуд). У кожному епізоді випадкові знахідки наближають їх до розкриття правди про велику і, на перший погляд, божевільну таємницю, розплутуючи яку вони раз у раз натикаються на дивних і небезпечних людей.

Тодд не вважає себе помічником. Він явно краще Дірка справляється з багатьма речами. Він завжди намагається вирішити питання з найменшою кількістю можливих кроків; незважаючи на те, що він співчутливий і милий, а також розумніший за багатьох людей з рідкісною дотепністю, Тодд часто виявляється на роздоріжжі морального вибору. Таким чином, серед його поганих звичок - схильність до брехні і злодійства, що зазвичай призводить до страшних наслідків, однак, відмовитися від цього назавжди він не в силах, як би не старався. Описуючи себе Дірку, Тодд каже: "Я тобі не Ватсон, придурок. 



У серіалі "Дірк Джентлі", що вийшов на BBC4 в 2012 році, головну роль виконував Стефен Менген.

На телебаченні зірка трилогії "Володар кілець" знімався в головній ролі в похмурій комедії "Вілфред" каналу FX. У березні поточного року в прокат виходить кримінальний трилер "Довіра" за участю Вуда.
Переглядів: 703 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Дуглас Адамс, Елайджа Вуд, Dirk Gently, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |