RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 21 » Елай Рот відчує жагу смерті
19:01
Елай Рот відчує жагу смерті
Влітку минулого року майстер жахів Елай Рот погодився очолити зйомки трилера «Мег», але в підсумку вирішив покинути проект. Про свої плани на майбутнє режисер «Хостела» не розповідав, але тепер стало відомо, що фільммейкер має намір перезавантажити франшизу «Жага смерті».

Головна роль в картині віддана Брюсу Віллісу. Йому належить зіграти талановитого архітектора Пола Керсі, який злітає з котушок після того, як на його дружину і дочку нападають злочинці. Під час робочої поїздки в Тусон герой отримує в подарунок від клієнта револьвер і після повернення додому починає використовувати зброю для очищення вулиць від поганих хлопців. Дізнавшись, що поліція так і не знайшла кривдників його сім'ї, Керсі стає месником, а прості обивателі вважають його народним героєм ...

Джерело повідомляє, що нова версія «Жаги смерті» буде наближена до сюжету однойменного роману 1972 року, написаного Брайаном Гарфілдом. Сценарій стрічки належить авторству Скотта Олександра і Ларрі Карашевського ( «1408»). Сам проект вже довгий час знаходиться в розробці, а очолити зйомки в різний час планували Джо Карнахан, Аарон Кешалес і Навот Папушадо. Поки невідомо, скільки фільмів про Пола Керсі студія MGM планує зняти, але оригінальна кіносерія налічує п'ять частин.




Перезавантаження «Жаги смерті» - прекрасна можливість для Елая Рота переключитися з хорроров на інший жанр. Режисер відомий кіноманам не тільки по згаданому «Хостелу», а й по фільму жахів «Лихоманка» і «Зелене пекло», а в минулому році на екрани вийшов трилер Рота «Хто там» з Кіану Рівзом в головній ролі. На жаль, картина не здобула симпатії глядачів.
Переглядів: 907 | Додав: Elnino | Теги: кіно, новини, Елай Рот, Жага смерті | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |