RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 17 » Елай Рот очолить зйомки фільму «Мег»?
14:47
Елай Рот очолить зйомки фільму «Мег»?
Як повідомляє видання Variety, студія Warner Bros. запросила Елая Рота очолити зйомки довгоочікуваного фільму «Мег» (Meg), заснованого на бестселері Стіва Альтена. Автором сценарію є Дін Джоргаріс, а продюсерські функції візьмуть на себе Белл Евері і Колін Уїлсон.

У центрі подій книги знаходяться двоє чоловіків, змушені об'єднати зусилля для упіймання гігантської доісторичної акули, що тероризує жителів каліфорнійського узбережжя. Чудовисько є представником вимерлого виду мегалодон, що мешкав на Землі в кайнозойський період. Творці екранізації прийняли рішення перенести події з Каліфорнії в Китай.

Disney приступила до роботи над фільмом практично 20 років тому, в 1997 році. Але тоді, після провалу в прокаті картини «Глибоке синє море», де сюжет також обертався навколо акул, студія вирішила почекати з екранізацією книги Альтена. Тепер Warner Bros., натхненна сценарієм Джоргаріса і успіхом «Світу Юрського періоду», який у свій перший вікенд заробив $ 204,6 млн, перехопила естафету у «Мишачого дому» і поставила проект в ряд пріоритетних.



У послужному списку Елая Рота значаться хоррори «Зелене пекло», «Хостел» та «Лихоманка», а восени на екрани вийде трилер «Хто там?» З Кіану Рівзом в головній ролі. Цікаво, що режисер також приміряє амплуа ведучого передачі про акул Shark After Dark, прем'єра якої відбудеться на каналі Discovery найближчим часом.
Переглядів: 724 | Додав: Elnino | Теги: новини, фільм, Мег, Елай Рот | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |