RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Березень » 9 » Екранізацію «Акіри» знову перенесуть?
16:24
Екранізацію «Акіри» знову перенесуть?
В інтерв'ю журналістам Collider режисер Жауме Серра оголосив про те, що кінокомпанія Warner Bros. може в черговий раз прибрати на полицю екранізацію культової манги «Акіра». «У роботі над цим фільмом немає ніякого прогресу, - зазначив режисер. - Всі питання до студії WB ».

За останні кілька років Warner Bros. вже кілька разів заморожувала проект. Спочатку боси студії не зважилися дати зелене світло версії Альберта Хьюза, яка вимагала бюджету в $ 180 млн. У січні 2012 року вони не захотіли забезпечити суму в $ 90 млн уже іспанському режисеру, якому було запропоновано знайти спосіб скоротити витрати до $ 60 млн.

У липні минулого року сценаристом «Акіри» був призначений автор першої версії сценарної заявки блокбастера «На межі майбутнього» Данте Харпер, але фільм, судячи зі слів режисера, так і не зміг піти в роботу. Офіційні представники студії Warner Bros. поки утримуються від коментарів.



Очікувалося, що «Акіра» стане наступним фільмом Жауме, але тепер режисер збирається влаштувати собі відпустку. «За останні три роки я зняв" Повітряного маршала "і" Нічного втікача ", - заявив Серра. - Мені потрібна невелика перерва. У найближчі пару місяців я не хочу зв'язувати себе стосунками зі студіями ».
Переглядів: 510 | Додав: Elnino | Теги: АКІРА, екранізація, новини, фільм, манга, warner brother | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |