RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 30 » Екранізація коміксу DC «Флеш» позбулася режисера
18:21
Екранізація коміксу DC «Флеш» позбулася режисера
Повнометражна екранізація серії коміксів DC, присвячених Флешу, позбулася режисера. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, Сет Грем-Сміт покинув проект через "творчі розбіжності" з керівництвом студії Warner Bros. Що саме стало каменем спотикання у взаєминах сторін, не уточнюється.

Чи буде збережений в якості основи картини сценарій, в створенні якого також брав участь Грем-Сміт, невідомо. Виконавцем головної ролі в картині все ще числиться актор Езра Міллер, який зіграв у таких фільмах, як "Дівчина без комплексів" і "Пані Боварі". Прем'єра фільму "Флеш" заявлена ​​16 березня 2018 року, тому у студії Warner Bros. достатньо часу для пошуків нового постановника.

Відзначимо, що перед цим супергерой повинен з'явитися у фільмі "Ліга справедливості: Частина 1", який буде представлений глядачам в 2017 році.



Нагадаємо також, що компанія DC Entertainment займалася виробництвом телевізійного серіалу "Флеш", в якому головну роль зіграв Грант Гастін. У ньому також були задіяні такі актори, як Кендіс Паттон, Даніель Панабейкер, Томас Кевена, Джессі Л. Мартін, Рік Коснетт, Малез Джоу, Демор Барнс, Тедді Сірс, Тоні Тодд і інші. Серіал не буде пов'язаний з повнометражною версією.
Переглядів: 674 | Додав: Elnino | Теги: кіно, DC, новини, Езра Міллер, флеш | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |