RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 17 » Едріан Броуді зіграє агента ЦРУ, що втратив пам'ять
00:01
Едріан Броуді зіграє агента ЦРУ, що втратив пам'ять
Едріан Броуді зіграє головну роль у трилері під назвою "Термін придатності". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Сюжет будуватиметься навколо колишнього оперативника ЦРУ, який приходить до тями у лікарні, куди він потрапив після невдалого замаху, і дізнається, що отруєний. У його розпорядженні залишився всього день і він повинен витратити весь відпущений йому час, щоб відновити в пам'яті події останніх 24 годин.

Сценарій картини доручений Брайану Такеру, який раніше був сценаристом драми "Гниле місто". Очікується, що зйомки стартують в березні 2016 року в одній з європейських країн. Потенційним покупцям проект представлений на кіноринку в рамках міжнародного кінофестивалю в Торонто. Прокатний графік трилера поки не уточнюється.



Нагадаємо, що в 2015 році глядачі могли бачити Едріана Броуді в китайській картині "Меч дракона", в якій його партнерами по знімальному майданчику були Джон Кьюсак, Джекі Чан, Шарні Вінсон, Пол Філіп Кларк, Томер Оз, Макс Хуан, Рейден Інтегра та інші актори.

У 2016 році він з'явиться у фільмі "Імператор", дія якого відбуватиметься за часів Римської імперії. Постановником цього кінопроекту буде Лі Тамахорі.
Переглядів: 475 | Додав: Elnino | Теги: Брайан Такер, новини, Едріан Броуді, Термін придатності | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |