RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 2 » Едді Редмейн погодився зіграти Ньюта Скамандера
14:47
Едді Редмейн погодився зіграти Ньюта Скамандера
Едді Редмейн погодився зіграти головну роль у фільмі "Фантастичні звірі і місця їхнього проживання", який стане першим офіційним спін-оффом "поттеріани". Про це повідомляється в прес-релізі кіностудії Warner Bros. Pictures.
"Едді Редмейн один з найталановитіших і відомих акторів. Ми раді вітати його в чарівному світі, створеному Дж.К. Роулінг. В якому він, без сумніву, блискуче зіграє Ньюта Скамандера, головного героя" Фантастичних звірів "", - йдеться в заяві студії.

Нагадаємо, що Скамандер був автором підручника, який Гаррі Поттер і його однокласники вивчали в Хогвартсі. Отже, дія картини відбуватиметься приблизно за сім десятиліть до подій "поттеріани". Постановником картини стане Девід Йетс, сценарій підготує сама Джоан Роулінг.



Прем'єра фільму "Фантастичні звірі і місця їхнього проживання" відбудеться 18 листопада 2016 року. Два його продовження будуть представлені глядачам в 2018 і 2020 роках. Найімовірніше, Редмейн підписав зі студією Warner Bros. Pictures довгостроковий контракт, що передбачає його участь у всіх продовженнях. У 2014 році Едді Редмейн був удостоєний премії Американської Кіноакадемії за участь у картині "Всесвіт Стівена Хокінга".
Переглядів: 479 | Додав: Elnino | Теги: Едді Редмейн, новини, Фантастичні звірі і місця їхнього п | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |