RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 18 » Джуд Лоу отримав роль в серіалі
18:34
Джуд Лоу отримав роль в серіалі
Джуд Лоу зіграє головну роль в серіалі "The Young Pope", який зніме для каналу HBO Паоло Соррентіно. Для режисера цей проект стане дебютом на телебаченні. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Майбутній серіал є спільним проектом Sky, HBO і французького каналу Canal Plus. Постановником всіх восьми епізодів виступить італійський режисер Соррентіно. Сценарій написаний Соррентіно за участю Тоні Грізоні, Умберто Контареллі і Стефано Рулі.



Сюжет серіалу будується навколо вигаданого понтифіка, вихідця з Америки, який стає найбільш консервативним Папою у Ватикані. Серіал знаходиться в розробці в той час, коли главою католицької церкви є Папа Франциск, відомий своїми широкими поглядами.

Дія в серіалі буде відбуватися в США та Ватикані. Знятий англійською мовою, серіал буде орієнтований на міжнародну аудиторію. Зйомками "The Young Pope", які пройдуть в Італії, займеться студія Cinecitta Studios.

Нагадаємо, що на 68-му міжнародному кінофестивалі в Каннах, фільм Соррентіно "Молодість" є учасником конкурсної програми.

Що стосується Джуда Лоу, то найближчий повнометражний проект, в якому можна побачити актора - комедійний бойовик "Шпигунка" - виходить у світовий прокат 21 травня 2015.
Переглядів: 665 | Додав: Elnino | Теги: The Young Pope, новини, Джуд Лоу, аоло Соррентіно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |