RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 28 » Джозеф Файнс зіграє Майкла Джексона
01:00
Джозеф Файнс зіграє Майкла Джексона
Джозеф Файнс затверджений на роль Майкла Джексона в спеціальному епізоді, що описує вигадану дорожню подорож, в яку вирушили Король поп-музики, Елізабет Тейлор і Марлон Брандо після події 11 вересня 2001 теракту в Нью-Йорку. У комедії "Elizabeth, Michael & Marlon", яку студія Sky Arts зніме для британського телебачення, Стоккард Ченнінг зіграє Тейлор, а Брайан Кокс - Брандо. Про це повідомляє видання The Guardian.

Деталі неправдоподібної подорожі були вперше описані в журналі Vanity Fair в 2011 році. В історії говорилося, що Джексон запросив Тейлор і Брандо на свій концерт в Madison Square Garden. Після подій 11 вересня, коли авіаперельоти з Нью-Йорка і в Нью-Йорк були скасовані, тріо орендувало машину і вирушило до Каліфорнії. Звільнений співробітник Джексона стверджував, що мандрівники дісталися до Огайо, і що вони самі вели машину.



Файнс описує сценарій як "досить непростий, але водночас кумедний, іронічний і легкий". Сценарій до півгодинної комедії належить Нілу Форсайту.
Файнс отримав популярність завдяки ролі у фільмі "Закоханий Шекспір". Серед недавніх робіт британського актора серіал "Американська історія жахів" і фільм "Геракл". Наступний фільм за участю Файнса - драма "Воскресіння Христа", в якій він грає головну роль.
Переглядів: 722 | Додав: Elnino | Теги: Elizabeth, Michael & Marlon, Джозеф Файнс, фільм, новини, майкл джексон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |