RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 24 » Джозеф Файнс отримав головну роль в антиутопії «Розповідь служниці»
21:18
Джозеф Файнс отримав головну роль в антиутопії «Розповідь служниці»
Джозеф Файнс ( "Чужа країна") зіграє головну чоловічу роль в телевізійній екранізації роману-антиутопії Маргарет Етвуд "Розповідь служниці" ( "The Handmaid`s Tale") потокового сервісу Hulu. Виробництво Десятисерійної драми MGM TV з Елізабет Мосс ( "Вершина озера") в головній ролі почнеться цієї осені в Торонто. Прем'єра відбудеться в 2017 році. Про це повідомляє видання Deadline.

У серіалі розповідається про життя в Гілеаді, тоталітарному суспільстві, котре обіймає колишню територію Сполучених Штатів. Екологічні катастрофи та зниження рівня народжуваності призвели до того, що в Гілеаді встановився режим релігійного фундаменталізму, в якому жінка вважається власністю держави. Оффред (Мосс) - одна з небагатьох "жінок-служниць", які ще можуть виносити і народити дитину, служить в будинку командора і піддається сексуальному прислужництво, кінцевою метою якого є спроба зупинити вимирання людського роду. У цьому страшному суспільстві, де одне невірне слово може коштувати їй життя, Оффред повинна лавірувати між командорами, їх жорстокими дружинами та іншими "служницями", здійснити свою мету - знайти дочку, яку у неї відібрали.



Файнс виконає роль командора Фреда Уотерфорда, батька-засновника Гілеади і могутнього високопоставленого чиновника. Командор Уотерфорд управляє будинком, де Оффред є служницею.

"Розповідь служниці" створений і адаптований сценаристом Брюсом Міллером. Рід Морано ( "Лугова країна") зніме перші три епізоди.
Переглядів: 630 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Розповідь служниці, антиутопія, Джозеф Файнс, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |