RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 13 » Джосс Відон розповів про свій гонорар за «Месників»
00:12
Джосс Відон розповів про свій гонорар за «Месників»
Гонорар Джосса Відона за фільм "Месники" виявився меншим, ніж сума, яку режисер отримав за створення малобюджетного мережевого серіалу "Музичний блог Доктора Жахливого" 2008 року випуску.

Як повідомляє видання Variety, таке зізнання зробив сам режисер під час зустрічі з іншими учасниками проекту. За словами Уідона, спочатку він пропонував ідею цього серіалу великим студіям, але не знайшов підтримки, тому був змушений фінансувати його самостійно. У підсумку, епізоди серіалу, в якому знімалися такі популярні актори, як Натан Філліон, Ніл Патрік Харріс та інші, були представлені сервісами iTunes і Hulu. "Таким чином для мене проявилася криза середнього віку", - пожартував Відон. За словами режисера, після гучного успіху серіалу він приступив до роботи над сценарієм продовження, але приблизно в цей же час він отримав пропозицію про співпрацю від студії Marvel. "І більше я нічого не пам'ятаю", - резюмував він.



Нагадаємо, що фільм "Месники" став одним з найкасовіших кінопроектів в історії кіно, заробивши в світовому прокаті понад 1,5 мільярда доларів. Понад 600 мільйонів доларів з цієї суми картина зібрала на батьківщині Джосса Відона. Друга серія продемонструвала трохи менш вражаючий результат - 1,4 мільярда доларів.
Переглядів: 512 | Додав: Elnino | Теги: Месники, Джосс Відон, Marvel, новини, гонорар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |