RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 23 » Джосс Уідон похвалив перший сценарій «Людини-мурахи»
00:05
Джосс Уідон похвалив перший сценарій «Людини-мурахи»
У бесіді з ресурсом Buzzfeed режисер Джосс Уідон («Месники») висловив жаль щодо творчих розбіжностей між студією Marvel і Едгаром Райтом, які призвели до виходу останнього з проекту «Людина-мураха». Нагадаємо, що на місце Райта прийшли Адам Маккей і Пол Радд, які переробили написаний Едгаром і його колегою Джо Корнішом сценарій. Джосс похвалив саме перший варіант тексту.

«Я цього не зрозумів, - сказав Уідон, зітхнувши. - Переконаний, що це був не тільки кращий сценарій за всю історію Marvel, а й найкращий із тих, що мені доводилося читати за все моє життя. Мене спочатку "Людина-мураха" взагалі не зацікавив. Але потім я прочитав той текст і подумав: "Точно ж! Добре-то як!" ... Про те, як велике стає маленьким і навпаки, там було написано зухвало і дико смішно. Не розумію, що у них потім пішло не так, але мене це не порадувало. Все виглядало як невдалий шлюб ... Але я ні в якому разі не хочу сказати, що Marvel або Райт зійшли з розуму! .. Просто щось, мабуть, сталося ».



Раніше так само захоплено про роботу Райта відгукувалася Еванджелін Ліллі, якій в прийдешньому фільмі дісталася роль Хоуп ван Дайн. Вона навіть збиралася піти з проекту слідом за Едгаром, але передумала, коли побачила версію сценарію від МакКейя.

Переглядів: 584 | Додав: Elnino | Теги: новини, Людина-мураха, сценарій, Джосс Уідон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |