RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 12 » Джошуа Транк відмовився конвертувати «Фантастичну четвірку» в 3D
19:22
Джошуа Транк відмовився конвертувати «Фантастичну четвірку» в 3D
Постановник фільму "Фантастична четвірка" Джошуа Транк відмовився конвертувати його у формат 3D. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє британське видання FinalReel.

"Я хотів би, щоб глядачі побачили" Фантастичну четвірку "в її кращому вигляді, тобто в 2D, в якому, власне, і велася зйомка", - йдеться в заяві постановника. Примітно, що ранні постери та інші промо матеріали до фільму гарантували глядачам перегляд в "Real D 3D", а отже, рішення відмовитися від конвертації було прийнято вже на пізніх етапах монтажу. Швидше за все, у студії просто не вистачило часу на якісну конвертацію.



Ймовірно, це пояснюється конфліктами режисера з продюсерами картини, про які неодноразово повідомлялося раніше. Стверджувалося, що на певному етапі виробництва представники студії були змушені взяти зйомки під повний контроль і навіть змінити деякі сцени. Саме цей конфлікт, як вважається, привів у результаті до звільнення Транка з поста режисера спін-оффу "Зоряних воєн". Очікується, що офіційні коментарі з цього приводу послідують під час фестивалю Comic-con 2015.

У фільмі "Фантастична четвірка" знімалися Майлз Теллер, Кейт Мара, Майкл Б. Джордан, Тобі Кеббелл, Джеймі Белл, Джоді Лін Броктон, Рег Е. Кеті, Тім Блейк Нельсон, Крістофер Хескі, Джеррад Вуновіч та інші актори.
Переглядів: 523 | Додав: Elnino | Теги: Фантастична четвірка, Джошуа Трану, новини, 2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |