RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 11 » Джошуа Транк розповів про роботу над «Фантастичною четвіркою»
20:24
Джошуа Транк розповів про роботу над «Фантастичною четвіркою»
В інтерв'ю журналістам Entertainment Weekly режисер Джошуа Транк, сценарист і продюсер Саймон Кінберг і актриса Кейт Мара розповіли про роботу над блокбастером «Фантастична четвірка».

Перша «Фантастична четвірка» і «Вторгнення Срібного Серфера» вдало виступили в прокаті, але не зуміли здобути успіху у критиків. У 2012 році студія 20th Century Fox вирішила представити глядачам свіжий погляд на команду супергероїв, призначивши режисером перезавантаження Джошуа Транкиі «Мені сподобалася ідея показати, що головні герої розглядають свої сили в якості не дарунка, а прокляття», - заявив фільммейкер.

У новій «Фантастичної четвірці» герої набудуть дивовижні здібності під час подорожі в інший вимір. «Це можна порівняти з автомобільною аварією, після якої ваше життя вже ніколи не буде колишнім», - сказала Кейт Мара, яка виконала у фільмі роль Сью Шторм.



Раніше Транк заявляв, що джерелом натхнення для нього послужили фільми Девіда Кроненберга, але цього разу він додав, що стиль «Фантастичної четвірки» буде являти собою щось середнє між роботами Стівена Спілберга і Тіма Бертона.

«Джош спочатку хотів, щоб цей фільм був схожий радше на хоррор, ніж на черговий супергеройський блокбастер, - зазначив Саймон Кінберг. - Це буде історія про становлення героїв. Найважливішу роль у самовизначенні грає той момент, коли ми опиняємося здатні взяти долю у свої власні руки ».



Українська прем'єра «Фантастичної четвірки» запланована на 20 серпня.
Переглядів: 481 | Додав: Elnino | Теги: Джошуа Транк, новини, Фантастична четвірка 3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |