RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 26 » Джош Хелман отримав ключову роль у другому сезоні «Сосен»
16:49
Джош Хелман отримав ключову роль у другому сезоні «Сосен»
Джош Хелман, відомий роллю молодого Вільяма Страйкера з кінофраншизи "Люди Ікс", отримав ключову роль у другому сезоні серіалу "Сосни". У драмі Fox, яка практично повністю змінює весь свій акторський склад, участь Хелмана буде регулярною. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

У другому сезоні "Сосен" події починаються з того місця, на якому закінчився перший сезон - городяни Уейуорд Пайнс б'ються з жорстким правлінням Першого покоління. Новий житель міста доктор Тео Елдін (Джейсон Патрік) приходить до тями після тимчасового забуття і виявляється в самій гущавині подій. Він намагається зрозуміти, чим насправді є Уейуорд Пайнс і намагається запобігти вимиранню людської раси.



Хелман зіграє Ксандера, впевненого в собі і привабливого хлопця, який працює над тим, щоб підірвати Уейуорд Пайнс зсередини. У Ксандера непрості відносини з впливовими силами міста - як з дорослою частиною населення, так і з представниками Першого покоління. Хелман приєднався до акторського складу серіалу, в якому на момент написання замітки числяться Патрік, Джимон Хонсу, Крістофер Майєр, Кейсі Рол і Німрат Каур. Поки невідомо, чи повернуться в другому сезоні актори з оригінального складу.

З недавніх повнометражних проектів Хелмана - "Шалений Макс 4: Дорога гніву", а з майбутніх - "Люди Ікс: Апокаліпсис", прем'єра якого відбудеться 27 травня 2016 року.
 
Переглядів: 732 | Додав: Elnino | Теги: 2 сезон, серіал, Сосни, новини, Джош Хелман, Уейорд Пайнс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |