RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 18 » Джош Хатчерсон буде рятувати світ в комедії Сета Рогена
17:37
Джош Хатчерсон буде рятувати світ в комедії Сета Рогена
Зірка "Голодних ігор" Джош Хатчерсон відправляється на телебачення. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, актор зіграє головну роль в пілоті комедії потокового сервісу Hulu "Future Man", а компанія, що належить йому Turkeyfoot відповідатиме за виробництво разом з Sony Pictures Television.

Головний герой проекту Сета Рогена і Івена Голдберга - двірник днем, а вночі геймер зі світовим рейтингом. Його завдання - не допустити вимирання людей після того, як таємничі гості з майбутнього оголосили його ключем до перемоги в неминучому вторгненні супер-раси.



Хатчерсон зіграє головного героя - Джоша Футтурмена. Джош все ще живе разом з батьками і працює прибиральником в дослідницькому центрі "Девлін", що спеціалізується на статевих захворюваннях. Через хворобливий період статевого і соціального дозрівання, у Джоша низька самооцінка, і він не наважується наближатися до жінок. Єдине, в чому йому це вдається - відеогра "Cybergeddon", дія в якій відбувається в похмурому майбутньому, де його персонаж, Людина з Майбутнього, очолює світовий рейтинг. Коли Джош проходить останній рівень, йому завдають візит персонажі з гри, які стверджують, що гра була всього лише тренінгом, і що тепер він обраний для того, щоб здійснити подорож в минуле і допомогти їм врятувати світ. Чи готовий він для такого? Звичайно, ні.

Кайл Хантер і Аріель Шаффір ( "Сосискова вечірка") напишуть сценарій і розділять функції виконавчих продюсерів з Рогеном, Голдбергом, Джеймсом Уівером і Меттью Толмачовим. Роген і Голдберг знімуть пілот.

Хатчерсон недавно закінчив зйомки в картинах "Катастрофічний художник" і "Могила".
Переглядів: 767 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Сет Роген, Future Man, Джош Хатчерсон, Hulu, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |