RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 14 » Джош Бун зніме спін-офф «Людей Ікс»
00:05
Джош Бун зніме спін-офф «Людей Ікс»
Студія 20th Century Fox анонсувала зйомки спін-оффу кіновсесвіту "Людей Ікс", який буде доручений режисерові Джошу Буну, який раніше зняв драму "Винні зірки". Про це повідомляє видання Deadline.

В основі проекту буде серія коміксів "Нові мутанти". "Ми дуже раді приступити до дослідження нової території всесвіту" Людей Ікс ". І для нас велика честь співпрацювати з Джошем, що володіє всіма необхідними якостями, щоб розповісти історію молодих мутантів", - йдеться в заяві продюсера проекту Саймона Кінберга.

Серія "Нові мутанти", головними героями якої були юні учні школи для обдарованих дітей Професора Ікс, була запущена в 1982 році. Саме в рамках цієї серії дебютував Дедпул, так само в ній частенько з'являлися і відомі всім мутанти "старшого покоління".

Деякі з "нових мутантів" вже були представлені раніше у фільмі "Люди Ікс: Дні минулого майбутнього". На момент написання даної замітки не було оголошено, чи з'являться вони в спін-оффі.



Знімальний графік і дата прем'єри поки не уточнюються. Раніше студія 20th Century Fox запланувала на 2018 випуск безіменного фільму, присвяченого Людям Ікс. Цілком можливо, мова йде саме про цей анонсований спін-офф.
Переглядів: 537 | Додав: Elnino | Теги: спін офф, Нові мутанти, Джош Бун, новини, фільм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |