RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 30 » Джорджу Міллеру пророкують посаду режисера «Зеленого ліхтаря»
22:36
Джорджу Міллеру пророкують посаду режисера «Зеленого ліхтаря»
Постановником нової версії фільму "Зелений ліхтар" може стати творець "Шаленого Макса 4" Джордж Міллер. Про це з посиланням на анонімні джерела в студії Warner Bros. повідомляє видання ComicBook. Стверджується, що ніяких офіційних пропозицій з цього приводу поки не було зроблено, в надрах студії лише обговорюється така можливість.

Відзначимо, що це буде вже друга спроба Warner Bros. екранізувати комікси про корпус Зелених ліхтарів. Попередня відбулася в 2011 році. Фільм вартістю 200 мільйонів доларів провалився в прокаті, заробивши лише 219 мільйонів доларів. Головну роль зіграв Райн Рейнольдс.



Нова версія повинна бути представлена ​​глядачам 19 червня 2020 року. Акторський склад на момент написання даної замітки не уточнювався.

Що стосується Джорджа Міллера, то його досвід співпраці зі студією Warner Bros. не можна назвати вдалим. Його остання робота "Шалений Макс 4: Дорога гніву" хоч і була відзначена різними професійними преміями, не викликала захоплення у глядачів. Проект з виробничим бюджетом в 150 мільйонів доларів, робота над яким тривала з перервами протягом декількох років, зумів заробити в світовому прокаті лише 378 мільйонів доларів.
Переглядів: 665 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Warner Bros., режисер, новини, Джордж Міллер, Зелений ліхтар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |