RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 31 » Джорджу Лукасу не сподобалися нові «Зоряні війни»
11:30
Джорджу Лукасу не сподобалися нові «Зоряні війни»
Джордж Лукас навалився з різкою критикою на авторів фільму "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили", а також компанію Walt Disney. Творець "далекої-далекої галактики" заявив, що йому не сподобалося те, що він побачив на екрані, а нових власників франшизи охарактеризував як "білих рабовласників". Фрагменти інтерв'ю режисера наводить видання Variety.

"Вони чомусь захотіли зробити ретро-фільм. Це мені не сподобалося. Свого часу я дуже старався зробити свої фільми не схожими один на одного. І мені це вдалося. Різні світи, різні космічні кораблі, вони сильно відрізнялися в цьому", - сказав Лукас.



Що стосується досить невтішних відгуків на адресу Walt Disney, то режисер вважав за краще не завершувати свою думку про "білих рабовласників" і просто розсміявся. "Вони не прагнули залучати мене до роботи та, якщо б це сталося, у них були б проблеми, тому що вони не збиралися робити те, що я їм радив. А у мене більше не було контролю над цим. Тому я сказав: "Ок, я піду своїм шляхом, а вони нехай ідуть своїм".

Відзначимо, що на момент написання даної замітки світові касові збори "Зоряних воєн 7" перевищили 1,2 мільярда доларів. Картина встановила в прокаті кілька абсолютних рекордів.
Переглядів: 610 | Додав: Elnino | Теги: walt disney, Епізод 7, Джордж Лукас, критика, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |