RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 2 » Джордж Міллер відмовився від сиквела «Людини зі сталі»
09:29
Джордж Міллер відмовився від сиквела «Людини зі сталі»
Режисер Джордж Міллер не зніматиме сиквел фантастичного фільму "Людина зі сталі". Про це розповів сам творець "Шаленого Макса 4" в інтерв'ю виданню DigitalSpy.

"Були деякі розмови на цю тему, але змушений сказати, що це не так", - сказав він, відповідаючи на пряме запитання кореспондента. Вперше про те, що Міллер отримав пропозицію зняти продовження сольного фільму про Супермена, стало відомо в середині серпня 2015 року. Проте вже в кінці цього ж місяця з'явилася інформація про те, що виробництво сиквела відкладено на невизначений термін. Варто відзначити, що студія Warner Bros. на момент написання даної замітки ще не призначила прем'єру другої серії "Людини зі сталі". Більше того, складається враження, що куратори екранізацій коміксів DC ще не прийняли остаточного рішення з приводу долі сольних проектів про Супермена. Так, за версією Зака ​​Снайдера, його фільм "Бетмен проти Супермена" і є продовженням "Людини зі сталі". Офіційних коментарів від самої студії поки не послідувало.



Фільм "Людина зі сталі" був представлений глядачам в 2013 році. Його виробничий бюджет перевищив 200 млн., доларів, а світові касові збори склали 668 млн., доларів. Головну роль виконав актор Генрі Кавілл.
Переглядів: 542 | Додав: Elnino | Теги: сиквел, Людина зі сталі, Джордж Міллер, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |