RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 13 » Джордж Міллер відмовився від продовження «Шаленого Макса»
12:18
Джордж Міллер відмовився від продовження «Шаленого Макса»
Джордж Міллер не зніматиме можливе продовження фільму "Шалений Макс 4: Дорога гніву". Про це режисер розповів в інтерв'ю виданню Page Six.

"Я не збираюся більше повертатися до" Божевільного Макса ". Виробництво" Дороги гніву "було нескінченним. Початок, зупинка, знову початок, знову пауза. Я знімав в Австралії в полях диких квітів, які виросли на пустинній червоній землі після катастрофічних дощів. Нам довелося чекати 18 місяців, а кожне повернення в США - це 27 годин шляху. Ці "Божевільні Макси" тривають нескінченно. Я більше не хочу цим займатися ", - сказав він.



Примітно, що незадовго до цього інтерв'ю, Міллер неодноразово говорив про свою готовність продовжити історію Макса Рокотанскі на великому екрані.

Нагадаємо, що "Шалений Макс 4: Дорога гніву" став одним з найбільш рейтингових фільмів 2015 року та вважався одним з основних претендентів на престижні професійні нагороди. У картині знімалися Том Харді, Шарліз Терон, Ніколас Холт, Зої Кравіц, Розі Хантінгтон-Уайтлі, Райлі Кеох, Натан Джонс, Меган Гейл, Джош Хелман та інші актори.

Незважаючи на високі оцінки критиків, фільм провалився в прокаті, заробивши всього 375 мільйонів доларів при виробничому бюджеті в 150 мільйонів доларів.
Переглядів: 868 | Додав: Elnino | Теги: Шалений Макс 5, новини, Джордж Міллер, Божевльний Макс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |