RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 15 » Джордж Міллер уточнив свої слова про продовження «Шаленого Макса»
10:44
Джордж Міллер уточнив свої слова про продовження «Шаленого Макса»
Джордж Міллер не збирається відмовлятися від розвитку франшизи "Божевільний Макс". Як уточнив в інтерв'ю виданню The Wrap сам режисер, його колишні заяви про майбутнє серії були невірно сприйняті журналістами через шум під час інтерв'ю.

"Мої слова були повністю спотворені. Я був у Нью-Йорку, і навколо було дуже шумно, коли кореспондентка задавала мені питання в час" червоної доріжки "перед церемонією Національного співтовариства кінокритиків. Вона просто скористалася невірними фрагментами інформації, що ввело всіх в оману. Я сказав, що черговий фільм про Шаленого Макса не буде моїм наступним проектом, а вона зрозуміла, що я зовсім відмовляюся від роботи над продовженням. Це фільм зовсім необов'язково буде наступним, просто у мене в запасі є ще пара історій ", - сказав він.



Нагадаємо, що, в попередньому інтерв'ю, Міллер нібито стверджував, що зйомки фільму "Шаленого Макса 4: Дорога гніву" були настільки тривалі і складні, що він більше не хоче повертатися до цієї франшизі, а займеться чимось іншим.

Незважаючи на в цілому сприятливу критику, картина провалилася в світовому прокаті, заробивши трохи більше 400 мільйонів доларів при виробничому бюджеті в 155 мільйонів доларів. Студія Warner Bros. поки не робила заяв про готовність зняти продовження.
Переглядів: 683 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Шалений Макс 5, новини, Джордж Міллер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |