RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 10 » Джонні Депп зіграє Людину-невидимку
17:09
Джонні Депп зіграє Людину-невидимку
Студія Universal Pictures не відмовилася від своїх давніх планів - показати новим поколінням глядачів популярних в минулому лиходіїв зі своїх архівів. Як стверджує видання Deadline, на черзі Людина-невидимка, роль якого погодився зіграти Джонні Депп ("Чорна меса").

Перша екранізація знаменитого твору Герберта Уеллса була випущена на екрани в 1933 році. Роль геніального вченого Джека Гріффіна, який зробив своє тіло невидимим, і в підсумку перетворився на справжнього монстра, зіграв актор Клод Рейнс. Незважаючи на загибель головного героя в фіналі, картина стала відправною точкою цілої серії фільмів на цю тему.



На момент написання даної замітки не було відомо, чи стане нова "Людина-невидимка" дослівною екранізацією твору Уеллса, або ж зовсім самостійним проектом. Не були також призначені режисер і сценарист картини. Найімовірніше, прем'єра фільму відбудеться в 2018 році.

Нагадаємо, що першою стрічкою з нової серії, присвяченій монстрам Universal стане ремейк "Мумії", в якому головну роль зіграє Том Круз. Проект буде представлений глядачам в 2017 році.

Що ж стосується Джонні Деппа, то в 2016 році він з'явився на екранах в ролі Божевільного Капелюшника в картині "Аліса в Задзеркаллі".
Переглядів: 766 | Додав: Elnino | Теги: Людина-невидимка, Universal Pictures, новини, Джонні Депп | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |