RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 30 » Джонні Депп, Дейзі Рідлі і Мішель Пфайффер зіграють в «Вбивстві в Східному експресі»
07:15
Джонні Депп, Дейзі Рідлі і Мішель Пфайффер зіграють в «Вбивстві в Східному експресі»
У новій екранізації знаменитого твору Агати Крісті "Вбивство в Східному експресі" відбулося значне поповнення. Як повідомляє з посиланням на свої джерела видання The Wrap, до вже затвердженої акторської трупи приєдналися Джонні Депп, Дейзі Рідлі і Мішель Пфайффер.

Відзначимо, що раніше свою згоду на участь у проекті дали Джуді Денч і Майкл Пенья. Творці картини намагалися також залучити до роботи Анджеліну Джолі, але переговори з актрисою не увінчалися успіхом.

Роман "Вбивство в Східному експресі", дія в якому відбувається в складі, що курсував між Парижем і Стамбулом, був виданий в 1934 році в серії творів, присвячених Еркюлю Пуаро. Бельгійський слідчий, який опинився в цьому поїзді, змушений розслідувати вбивство американського магната, який був знайдений мертвим в своєму купе, замкненому зсередини.



Режисером і виконавцем ролі Пуаро стане Кеннет Брана. Проект реалізується під керівництвом продюсерської команди, що складається з Рідлі Скотта, Саймона Кінберга і Марка Гордона.

Нагадаємо, що "Вбивство в Східному експресі" неодноразово екранізували в минулому. Найвідомішим вважається фільм 1974 року народження, в якому роль Еркюля Пуаро зіграв Альберт Фінні.
Переглядів: 780 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Вбивство в Східному експресі», Дейзі Рідлі, Мішель Пфайффер, новини, Джонні Депп | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |