RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 11 » Джонатан Нолан приступив до роботи над другим сезоном "Західного світу»
20:58
Джонатан Нолан приступив до роботи над другим сезоном "Західного світу»
Незважаючи на те, що HBO ще офіційно не продовжив футуристичну драму "Західний світ" на другий сезон, творець і шоураннер серіалу Джонатан Нолан вже розробляє історію для другого сезону. Про це повідомляє видання Mashable.

Під час виставки New York Comic Con Нолан зізнався, що найважчим в першому сезоні був монтаж. За словами сценариста і продюсера, творча команда довго вирішувала, які сцени вирізати, а які залишити буквально в кожному епізоді, оскільки було дуже багато цікавого матеріалу, зіграного акторами на найвищому рівні.



"Кілька моментів ми так не змогли торкнутися в першому сезоні, і зараз працюємо саме над ними в другому, - зазначив Нолан. - Одна з найкрутіших речей на телебаченні - це можливість повернутися назад".

У фільмі Майкла Крайтона 1973 року, на якому заснований серіал, "Західний світ" був не єдиним тематичним парком - гості могли також відправитися в Древній Рим і середньовіччя. У сіквелі 1976, в сценарії над яким Крайтон не брав участі, дія розгорталася в місті роботів Делосе.

Нолан і виконавчий продюсер Ліза Джой Нолан на питання про можливість появи інших тематичних парків в їх серіалі відповіли ухильно. Коли глядач запитав їх, чи будуть представлені Древній Рим і Світ середньовіччя, Нолан, перепитав: "Стародавній Рим і Світ середньовіччя?" і, витримавши паузу, відповів негативно. Така відповідь наводить на думку про те, що, можливо, продюсери працюють над створенням власних нових парків.
Переглядів: 674 | Додав: Elnino | Теги: 2 сезон, серіал, Джонатан Нолан, Західний світ, HBO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |