RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 25 » Джона Хілл і Емма Стоун зіграють в похмурій комедії «Маніяк»
07:51
Джона Хілл і Емма Стоун зіграють в похмурій комедії «Маніяк»
Потоковий сервіс Netflix придбав права на похмуру комедію "Маніяк" режисера Кері Фукунага, головні ролі в якій виконають Емма Стоун і Джона Хілл. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Проект виробництва Paramount Television і Anonymous Content заснований на однойменному норвезькому серіалі 2014 року. У центрі сюжету опиняється Еспен, психічно хворий пацієнт психіатричного відділення лікарні, який уникає реальності і живе у вигаданому світі. На момент написання новини ведуться пошуки сценариста. Фукунага ( "Справжній детектив") зніме повністю всі епізоди. Крім виконання головних ролей Стоун ( "Відмінниця легкої поведінки") і Хілл ( "Людина, яка змінила все") розділять функції виконавчих продюсерів з Фукунагою, Майклом Шугаром і Дагом Уолденом.

Фукунага, який нещодавно зняв драму "Безрідні звірі", продовжить співпрацю з компанією Anonymous Content, продюсером "Справжнього детектива".



Номінанти на премію "Оскар" Хілл ( "Вовк з Уолл-стріт") і Стоун ( "Бердмен") вже знімалися на одному майданчику у фільмі "Суперперці".
"Маніяк" приєднався до нещодавно замовленого до виробництва потоковим сервісом комедійного серіалу "Santa Clarita Diet", головні ролі в якому виконують Дрю Беррімор і Тімоті Оліфант.
Переглядів: 612 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Маніяк, кіно, Джона Хілл, Netflix, новини, Емма Стоун | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |