RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 29 » Джон Фавро зніме ігровий фільм «Король Лев»
08:31
Джон Фавро зніме ігровий фільм «Король Лев»
Будучи під враженням від комерційного успіху фільму "Книга джунглів", компанія Walt Disney довірила його творцеві Джону Фавро одну з головних своїх перлин - анімаційний фільм "Король Лев", за мотивами якого постановнику належить зняти ігровий фільм. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

Як багато сцен з оригінального мультфільму виявиться в запланованому фільмі, на момент написання даної замітки на уточнювалося. Було відомо лише, що в картині прозвучать кілька знайомих глядачам пісень, найімовірніше, "Can You Feel The Love Tonight" та "Hakuna Matata". Знімальний і можливий прокатний графіки проекту поки невідомі.



Нагадаємо, що анімаційний фільм "Король Лев" був випущений в 1994 році. У роботі над ним брали участь такі актори, як Джонатан Тейлор Томас, Меттью Бродерік, Джеймс Ерл Джонс, Джеремі Айронс, Мойра Келлі, Нікета Калам, Ерні Сабелла, Натан Лейн, Роберт Гійом, Роуен Аткінсон та інші. У створенні пісень для мультфільму брав участь Елтон Джон.
"Король Лев" був успішний як на батьківщині, так і далеко за її межами: його світові касові збори перевищили 960 мільйонів доларів. Пізніше на Бродвеї був поставлений музичний спектакль з такою ж назвою.
Переглядів: 677 | Додав: Elnino | Теги: Король Лев, фільм, Ігровий, новини, Джон Фавро, walt disney | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |