RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 18 » Джон Фавро повертається до Marvel
23:58
Джон Фавро повертається до Marvel
Після успіху картини "Книга джунглів", яка стартувала в Північній Америці значно краще, ніж обіцяли їй найоптимістичніші прогнози, її режисер Джон Фавро оголосив про те, що продовжить свою співпрацю з Marvel. Про це повідомляє видання DigitalSpy.

За словами самого Фавро, він обійме посаду відповідального продюсера дилогії "Месники 3". "Я постійно спілкуюся з ними (режисерами" Месників 3 "братами Руссо - примітка сайту" Favorite Movies ") з приводу цього проекту. Як ви пам'ятаєте, під час роботи з Marvel мені доводилося бувати по обидва боки камери. Мені дуже подобається те, чим вони займаються зараз ", - прокоментував він. Фавро також додав, що вже подивився фільм "Перший месник 3: Протистояння" і охарактеризував його як "фантастичний".



Нагадаємо, що фільм "Книга джунглів", знятий за мотивами творів Редьярда Кіплінга, стартував в домашньому прокаті з результатом 103 мільйони доларів. Це другий результат квітня в абсолютному заліку. Світові збори проекту після перших вихідних досягли 300 мільйонів доларів.

Що стосується "Месників 3", то перша частина дилогії буде представлена ​​глядачам в 2018 році, а друга - в 2019 році. Очікується, що обидві серії будуть сильно відрізнятися один від одного.
Переглядів: 624 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Книга джунглів, Месники 3, новини, Marvel, Джон Фавро | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |