RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 10 » Джон Бернтал зіграє Карателя в «Шибайголові»
15:38
Джон Бернтал зіграє Карателя в «Шибайголові»
Джон Бернтал ("Ходячі мерці") приєднався до акторського складу другого сезону серіалу потокового сервісу Netflix "Шибайголова". Як повідомляє видання ComingSoon, Бернталу дісталася роль Френка Касла, відомого як Каратель, одного з найпопулярніших антигероїв всесвіту Marvel. Для того, щоб очистити район Нью-Йорка Пекельна Кухня від злочинності, Каратель використовує будь-які доступні засоби, не замислюючись про наслідки. Ветеран війни у ​​В'єтнамі, він володіє бойовими мистецтвами і є експертом по зброї.

"Джон Бернтал в кожну свою роль привносить ні з чим незрівнянну напругау, в якій вдало поєднуються сила, спонукання і вразливість, що знаходить відгук у глядача, - зазначив у своїй заяві глава Marvel Television Джеф Лоеб. - Поява Касла драматично змінить світ Метта Мердока, і вже ніщо не буде колишнім ".



На телебаченні Бернтал недавно знявся в серіалі "Місто гангстерів", а в кіно - у "Люті". Актор відомий роллю ще одного антигероя коміксу - Шейна - з зомбі-драми каналу AMC "Ходячі мерці".

Образ Карателя був втілений на великому екрані Дольфом Лундгреном (1989), Томасом Джейном (2004) і Реєм Стівенсоном (2008).
"Шибайголова" повернеться на Netflix з другим сезоном в 2016 році з новими шоураннером - Дагом Пітрі і Марко Рамірезом. Вони замінять Стівена С. ДеНайта, який є великим шанувальником Карателя.
Переглядів: 470 | Додав: Elnino | Теги: Джон Бернтал, Шибайголова, 2 сезон, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |