RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 15 » Джон Бернтал назвав переможця в сутичці Карателя і Бетмена
13:48
Джон Бернтал назвав переможця в сутичці Карателя і Бетмена
Джон Бернтал, який виконав головну роль в серіалі компаній Marvel і Netflix "Каратель", назвав переможця в уявній сутичці його персонажа і Бетмена. Відповідаючи на запитання одного з фанатів під час прес-конференції в рамках фестивалю New York Comic-Con, Бернтал заявив, що перемога, поза всяким сумнівом дістанеться карателю. Актор не уточнив, які якості його героя допоможуть йому здолати захисника Готема.

Нагадаємо, що Каратель дебютував в коміксах Marvel в 1974 році. Справжнє ім'я антигероя Френк Касл. Він був ветераном війни у ​​В'єтнамі і досконало володів багатьма видами вогнепальної і холодної зброї, також був майстром східних єдиноборств. Особиста трагедія - загибель сім'ї в одній з бандитських розбірок - спонукала Френка Касла встати на шлях помсти злочинцям. Під ім'ям Каратель він став самостійно вершити правосуддя, не соромлячись у виборі засобів. Його методи боротьби з криміналом відрізнялися особливою жорстокістю. Як "фірмову символіку" Каратель використовував зображення черепа.



Телевізійний серіал "Каратель" заявлений Netflix на 2017 рік. У ньому також знімалися Бен Барнс, Ебон Мосс-Бакрак, Ембер Роуз і інші актори. Очікується, що в першому сезоні шоу противником Карателя виявиться Джігсо.
Переглядів: 674 | Додав: Elnino | Теги: DC, Marvel, новини, Джон Бернтал, бетмен, Карател | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |