RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 14 » Джоел Кіннаман зіграє головну роль у фантастичній драмі Netflix
17:56
Джоел Кіннаман зіграє головну роль у фантастичній драмі Netflix
Джоел Кіннаман повертається на Netflix. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, зірка серіалу "Вбивство" очолить науково-фантастичну драму потокового сервісу "Altered Carbon" ( "Видозмінений вуглець"). Одночасно з затвердженням Кіннаман на головну роль Мігель Сапочнік ( "Гра престолів") отримав призначення на посаду режисера пілотної серії.

Лаета Калогрідіс ( "Острів проклятих") напише сценарій до десяттісерійної драми, заснованої на однойменному фантастичному романі в жанрі кіберпанк Річарда Моргана, що вийшов в 2002 році. Виробництвом займеться студія Skydance Television.



У серіалі, дія в якому розгортається в 25-м столітті, показується, що відбувається, коли людський розум може бути оцифрований, а душа передається від одного тіла іншому. У центрі сюжету - колишній солдат елітного міжзоряного підрозділу Такеші Ковач, відомий під ім'ям Посланник (Кіннаман). Провівши 500 років у в'язниці, його завантажують в майбутнє, настання якого він намагався зупинити. Якщо йому вдасться вирішити одне єдине вбивство, що сталося в світі, де технології зробили смерть практично неможливою, він отримає шанс на нове життя на Землі.

Калогрідіс написала кіносценарій до "Видозміненого вуглецю" багато років тому, який тепер буде адаптований для драми Netflix. Калогрідіс виступить шоураннером і виконавчим продюсером серіалу.

Кіннаман знімався в драмі AMC "Вбивство", яка знайшла притулок на Netflix на свій четвертий заключний сезон. Актор недавно знявся в четвертому сезоні політичної драми потокового сервісу "Картковий будиночок" і повернеться в декількох епізодах п'ятого сезону. На великому екрані Кіннаман з'явиться в серпні поточного року в кінокоміксі "Загін самогубців".
Переглядів: 693 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Netflix, Видозмінений вуглець, Фантастика, Джоел Кіннаман | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |