RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 1 » Джим Бродбент отримав роль в «Грі престолів»
17:06
Джим Бродбент отримав роль в «Грі престолів»
Почався кастинг в сьомий сезон серіалу "Гра престолів". Як повідомляє видання Entertainment Weekly, лауреат премій "Оскар" і "Золотий глобус" Джим Броудбент ( "Айріс") став першим, хто офіційно отримав роль в майбутньому сезоні фентезійної драми каналу HBO.

Роль актора, відомого фанатам "поттеріани" як професор Горацій Слізнорт, буде "значною". Інші деталі, що стосуються персонажа, якого належить зіграти Броудбенту, тримаються, як це водиться в "Грі престолів", в секреті.



Нагадаємо, що сьомий сезон серіалу, знятого за мотивами циклу творів Джорджа Р.Р. Мартіна, буде передостаннім. Глава HBO programming Кейсі Блойз підтвердив, що серіал завершиться восьмим сезоном. Сьома глава налічуватиме сім епізодів, а її прем'єра відбудеться не раніше літа 2017 року. Затримка пов'язана з тим, що для початку зйомок продюсери чекають настання поганої погоди, яка потрібна, щоб наочно підтвердити, що "зима, дійсно, близько".

Виробництво почнеться цього літа і буде проходити в Північній Ірландії, Іспанії та Ісландії.
В середині серпня поточного року фанатський сайт Watchers on the Wall опублікував список нових персонажів сьомого сезону, серед яких полководець, священик, воїн, вартовий біля воріт, міський вартовий, торговець, куртизанка, молодий лорд і лейтенант.

Броудбент став ще одним актором з франшизи "Гаррі Поттер", який приєднався до своїх колег по "поттеріані" в "Грі престолів". Серед них: Наталія Тена, Девід Бредлі і Кіаран Хіндс.
Переглядів: 692 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Джим Бродбент, Гра престолів, 7 сезон, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |