RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 4 » Джилліан Андерсон отримала роль в «Американських богах»
18:49
Джилліан Андерсон отримала роль в «Американських богах»
Джилліан Андерсон продовжить співпрацю з творцем серіалу "Ганнібал" Брайаном Фуллером. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, актриса отримала роль у майбутній телеадаптаціі роману Ніла Геймана "Американські боги", виробництвом якої займаються Фуллер і канал Starz.

У драмі розповідається про назрівання війні між старими і новими богами. Один табір представлений біблійними і міфічними богами, які поступово втрачають свою пасту по всьому світу. Другий табір складається з сучасних богів, створених суспільством, - любов'ю до грошей, технологій, ЗМІ, знаменитостей і наркотиків.



Головний герой, колишній в'язень Тінь Мун (Рікі Уіттл), наймається охоронцем до бізнесмена містера Середи (Йен МакШейн), який насправді є одним з найстаріших богів. Удвох вони подорожують по світу, збираючи під свої прапори сили для майбутньої війни.

Андерсон зіграє Медію (ЗМІ), яка є "рупором" нових богів, їх публічним обличчям і торговим представником, яка приймає вигляд різних культових знаменитостей. Вона живе за рахунок уваги людського поклоніння до будь-яких видів екранів - ноутбуків, телевізорів, iPhone. Жвавий оратор, вона завжди контролює ситуацію і повертає історію в тому напрямку, який їй зручно.

Нещодавно Андерсон зіграла в британському серіалі "Війна і мир" і повторила роль Дани Скаллі в відроджених "Секретних матеріалах". Пізніше в поточному році вийде заключний третій сезон кримінальної драми "Крах" за участю актриси.
Переглядів: 697 | Додав: Elnino | Теги: Starz, Американські боги, Джилліан Андерсон, Медія, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |