RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 30 » Джессіка Ланж не зніматиметься в «Американській історії жахів»
20:53
Джессіка Ланж не зніматиметься в «Американській історії жахів»
Зірка серіалу "Американська історія жахів" Джессіка Ланж не повернеться до антології каналу FX. Актриса, що була нарізним каменем шоу Райана Мерфі і Бреда Фалчука протягом перших чотирьох сезонів і зіграла Констанс Ленгдон в "Будинку-вбивці", сестру Джуд Мартін в "психлікарні", Фіону Гуд в "шабаші" і Ельзу Марс в "Шоу виродків", вирішила не зніматися в п'ятому сезоні "Готель" і зіграти у бродвейській постановці. Тепер лауреатка премії "Еммі" підтвердила, що більше взагалі не повернеться до антології, зазначивши, що чотирьох сезонів було більш, ніж достатньо. Її слова цитує видання ComicBook.



"Я витратила на шоу чотири роки, чотири сезони, і всякий раз отримувала роль чудесного персонажа, - сказала Ланж. - З року в рік відбувалися великі зміни, які були неймовірно цікаві для мене. Але іноді, я думаю, що щось закінчується самим природним чином ". На репліку журналіста видання про те, що глядачам подобалися роботи Ланж, актриса відповіла: "Я знаю, я знаю, це забавно".

Заява Ланж трохи дивна, оскільки Райан Мерфі в минулому році говорив про те, що актриса, швидше за все, повернеться до роботи в наступному сезоні. "Я говорив з нею. Її повернення цілком ймовірно. Я намагаюся підлаштуватися під її робочий розклад. Джесіці завжди важливий персонаж. Вона повернеться - вона пішла не назавжди. Іноді людині треба піти, щоб ти зрозумів, наскільки ти по ньому сумуєш. Вона хоче повернутися , просто нам потрібно щось їй запропонувати ".

Шостий сезон "Американської історії жахів" вийде восени поточного року.
Переглядів: 721 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Американська історія жахів, Джессіка Ланж, 6 сезон, fx, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |