RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 27 » Джеррі Брукхаймер приступив до роботи над «Кращим стрільцем 2»
21:39
Джеррі Брукхаймер приступив до роботи над «Кращим стрільцем 2»
Виробництво фільму "Кращий стрілець 2", який стане продовженням популярного військового бойовика, зрушило з мертвої точки. У всякому разі, про це свідчить пост продюсера Джеррі Брукхаймера на його офіційній сторінці у Twitter.

Під фотографією, яка демонструвала його з Томом Крузом, Брукхаймер написав наступне: "Щойно повернувся з Нового Орлеана, щоб зустрітися з моїм старим другом Томом і обговорити" Кращого стрілка 2 ". Які були підсумки бесіди продюсер не уточнив. Варто відзначити, що це перший фактично офіційний анонс про цей проект.



Розмови про створення продовження оригінальної картини, яка не тільки стала найкасовішим фільмом в північноамериканському прокаті в 1986 році, але і дала старт великій голлівудськоій кар'єрі Тома Круза, йшли протягом багатьох років. Драматична загибель постановника першого фільму Тоні Скотта, який збирався знімати і сиквел, привела до заморожування проекту на якийсь час, однак в 2015 році його було реанімовано.

Природно, ніякої інформації про можливий сюжет на момент написання даної замітки не було. Передбачалося лише, що новому поколінню льотчиків доведеться мати справу і з безпілотними літальними апаратами. Ім'я режисера сиквела поки не називалося.
Переглядів: 698 | Додав: Elnino | Теги: Кращий стрілець 2, Джеррі Брукхаймер, новини, Том Круз | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |