RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 15 » Джером повернеться в «Готем»
11:46
Джером повернеться в «Готем»
Шанувальники серіалу каналу Fox "Готем" знають прецеденти, коли мертвий персонаж самим незбагненним чином повертався до життя. Незважаючи на те, що Тео Галаван (Джеймс Фрейн) завдав Джерому (Камерон Монахен) смертельний удар в шию, є надія на те, що перший кандидат на роль Джокера ще посміється. Як повідомляє видання Zap2it, виконавчий продюсер шоу Джон Стівенс стверджує, що в майбутньому можливе повернення Джерома в серіал.

"У нас стовідсотковий намір повернути Джерома назад. Просто не чекайте, що він з'явиться з хвилини на хвилину", - зокрема сказав Стівенс, додавши, що сценаристам знадобиться час, щоб підготувати воскресіння Джерома, використовуючи для цієї події майбутній третій сезон і влаштувати тріумфальне повернення персонажа в четвертому сезоні.



"Розпочнеться" незрозумілий рух ", натяки і перешіптування про Джерома, про те, що він з себе представляв, і як відродиться - зовсім як за часів Іоанна Хрестителя. Ми підготуємо грунт, і якщо шоу продовжать на четвертий сезон, Джером повернеться самим незбагненним чином , і ви побачите нові версії, пов'язані з міфом про Джокера ", - пояснив Стівенс.

Якщо четвертий сезон буде замовлений до виробництва, і Джером повернеться з мертвих, Стівенс уточнив, що це не буде той же самий маніяк. "Він обігрує ідею перевтілення. Коли він повернеться, ви побачите його нову версію. Це наступний крок вперед".

Прем'єра третього сезону "Готема" відбудеться 19 вересня 2016 року на каналі Fox.
Переглядів: 848 | Додав: Elnino | Теги: серіал, DC, 4 сезон, Джокер, Готем, Fox, новини, джером | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |