RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 18 » Джеремі Реннер зіграє Роккі
09:43
Джеремі Реннер зіграє Роккі
Джеремі Реннер зіграє головну роль у біографічному фільмі з робочою назвою "Undefeated: The Rocky Marciano Story", присвяченому знаменитому американському боксеру Роккі Марчіано. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Стверджується, що в картині буде показаний весь шлях Марчіано, з раннього дитинства до драматичної загибелі в авіакатастрофі в 1969 році. Нагадаємо, що Роккі Марчіано був єдиним боксером-важковаговиком, який за всю свою кар'єру не зазнав жодної поразки і виграв сорок дев'ять боїв. Чемпіонський титул належав йому з 1952 по 1956 рік. Покинув ринг після важкої травми спини і в подальшому став щасливим бізнесменом. У проекту поки немає режисера, створення сценарію доручено Семюелу Франку та Евану Кілгоре.



Відзначимо, що Марчіано був одним з прототипів головного героя серії фільмів "Роккі", в яких головну роль зіграв Сільвестр Сталлоне.

Нагадаємо, що в 2015 році глядачі могли бачити Джеремі Реннера в картині "Місія нездійсненна 5: Нація ізгоїв". У 2016 році він з'явиться на екрані у фільмі "Перший месник 3: Протистояння".
Переглядів: 454 | Додав: Elnino | Теги: Undefeated: The Rocky Marciano Stor, фільм, новиин, Джеремі Реннер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |