RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 29 » Джеремі Айронс підтримав критиків «Бетмена проти Супермена»
23:36
Джеремі Айронс підтримав критиків «Бетмена проти Супермена»
Джеремі Айронс підтримав критиків фільму "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості", заявивши в в інтерв'ю виданню Daily Mail, що картина заслуговує всі негативні відгуки.

"Абсолютно заслуговує. Він, звичайно, заробив свої 800 мільйонів, і критика на це не сильно вплинула, але він був занадто перевантажений. Дуже заплутаним. Я вважаю, що наступний фільм буде значно простіше. Обсяг сценарію буде точно істотно меншим, і він буде більш лінійний ", - сказав він.

За словами Айронса, він пов'язаний контрактом з франшизою, присвяченій Бетмену, що, безсумнівно, його радує, так як "означає певний дохід". "Не те, що мені так вже потрібні гроші, але добре, що є таке джерело", - додав Айронс.



Нагадаємо, що фільм "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" був буквально розгромлений критиками і отримав один з найнижчих рейтингів серед екранізацій коміксів. Його касові збори також залишали бажати кращого. Фіаско проекту, яким студія Warner Bros. сподівалася в черговий раз перезапустити кіновсесвіт DC, призвело до перестановок в самій студії і глобальному перегляду стратегії подальшої роботи з коміксами.

Що стосується героя Айронса Альфреда, то глядачі зможуть побачити його в наступний раз в картині "Ліга справедливості".
Переглядів: 674 | Додав: Elnino | Теги: Бетмена проти Супермена, Джеремі Айронс, DC, критика, кіно, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |