RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 11 » Дженніфер Лоуренс зіграє в романтичній комедії
20:24
Дженніфер Лоуренс зіграє в романтичній комедії
Дженіфер Лоуренс ("Голодні ігри"), яка прибула на фестиваль Comic-con 2015 для участі в презентації фільму "Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2", погодилася знятися в романтичній комедії під назвою "The Rosie Project". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Проект буде заснований на творі Гремі Сімсон, що розповідає про спроби професора генетики використовувати науковий підхід для пошуку ідеальної партнерки. Його дослідження піддається серйозному випробуванню після зустрічі з ексцентричною Розі Джарман, що є повною протилежністю придуманому ним образу.



Філ Лорд і Кріс Міллер повинні були стати постановниками фільму, проте вони віддали перевагу зайнятися одним з спін-оффів "Зоряних воєн", тому студії Columbia Pictures, що займається проектом, належить найближчим часом визначитися з новою кандидатурою режисера. Знімальний і прокатний графіки поки не уточнюються.

Що стосується Дженніфер Лоуренс, то у актриси надзвичайно завантажений знімальний графік. У 2016 році глядачі зможуть побачити її відразу в двох перспективних блокбастерах - фантастичному фільмі "Пасажири" і картині "Люди Ікс: Апокаліпсис", в якій вона, ймовірно, востаннє повернеться до образу мутантки Містік.
Переглядів: 512 | Додав: Elnino | Теги: The Rosie Project, фільм, новини, Дженніфер Лоуренс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |