RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Січень » 17 » Дженніфер Лоуренс зануриться в глибини океану?
18:23
Дженніфер Лоуренс зануриться в глибини океану?
Як повідомляє портал THR, успішний дует з «Голодних ігор: І спалахне полум'я» - актриса Дженніфер Лоуренс і режисер Френсіс Лоуренс - веде переговори про те, щоб приєднатися до зйомок романтичної драми The Dive, продюсуванням якої займається Джеймс Кемерон. У цьому йому допомагають Джон Ландау, Рей Санчіні і Баррі Джозефсон.

Сам Кемерон - пристрасний шанувальник дайвінгу, і ідея створення проекту виникла у нього ще в 2002 році. The Dive стане біографічною драмою, заснованою на реальній історії кохання кубинського фрідайвера Франсіско Ферераса на прізвисько Піпін і француженки Одрі Местре.



Завдяки підтримці та наставництву Ферераса Местре також стала фрідайвером, а згодом встановила кілька світових рекордів за глибиною занурення. Але під час спроби побити черговий рекорд дівчина загинула. Їй було всього лише 28 років ...

Спочатку створенням сценарію займалася Лаета Калогрідіс, що встигла попрацювати з Кемероном над фільмом «Аватар», а після його доопрацювання було віддане Дж. Майклу Стражинські.



Разом Дженніфер і Френсіс Лоуренс вже співпрацювали над фільмами «Голодні ігри: І спалахне полум'я» і «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 1 », а в 2015 році в прокат вийде друга частина« Переспівниці ». Актриса також зайнята на зйомках картини «Джой» Девіда О. Расселла, де компанію їй складають Бредлі Купер і Роберт Де Ніро.
Переглядів: 606 | Додав: Elnino | Теги: The Dive, Дженніфер Лоуренс.Френсіс Лоуренс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |