RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 14 » Дженніфер Лоуренс поскаржилася на нерівність
11:54
Дженніфер Лоуренс поскаржилася на нерівність
Дженніфер Лоуренс ("Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2") опублікувала відкритий лист в інтернет-виданні її подруги Єлени Данхем, в якому поскаржилася на нерівноправність в оплаті праці голлівудських акторів і актрис.

"Коли сталася хакерська атака на студію Sony, і я з подивом дізналася, що отримую значно менше своїх колег з членами, я не стала злитися на Sony, я розлютилася на себе. Це була моя поразка як парламентера, так як я здавалася занадто рано. Я просто не хотіла боротися за мільйони доларів, які з урахуванням двох моїх франшиз були мені в принципі не потрібні ", - пише актриса.

За визнанням Лоуренс, відмова від боротьби за збільшення гонорарів пояснюється її прагненням "всім подобатися" і небажанням "уславитися занудою і жаднюгою", "Ну, ще справа в ніжній звичці висловлювати свої думки так, щоб не образити або не злякати чоловіків", - додала вона. У той же час, підкреслила Лоуренс з листування керівництва студії Sony, що стало надбанням громадськості свідчить про те, що колеги-чоловіки "не соромляться уславитися" занудами і жаднюгами ".



Нагадаємо, що влітку Дженніфер Лоуренс була визнана найбільш високооплачуваною актрисою року. З червня 2014 до червня 2015 її заробітки в Голлівуді склали 52 млн., доларів.
Переглядів: 456 | Додав: Elnino | Теги: кіно, лист, Єлена Данхем, новини, Дженніфер Лоуренс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |