RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 7 » Дженніфер Лоуренс отримає 20 мільйонів за фільм «Пасажири»
16:44
Дженніфер Лоуренс отримає 20 мільйонів за фільм «Пасажири»
Гонорар Дженніфер Лоуренс за участь у фантастичному фільмі "Пасажири" складе 20 мільйонів доларів. Про це повідомляється в статті видання The Hollywood Reporter.

Примітно, що гонорар виконавця головної ролі в тій же картині Кріса Претта не перевищує 10 мільйонів доларів. Але автор замітки стверджує, що умови контракту актора можуть бути переглянутий у разі великого комерційного успіху картини "Світ Юрського періоду".



Ще чотири мільйони студія Sony Pictures буде змушена витратити на підтримку проекту "на плаву" до того як почнуться зйомки. Таким чином, виробничий бюджет фільму сягне 40 мільйонів доларів перед тим, як прозвучить перша команда "мотор!". В цілому проект оцінюється як досить ризикований, з урахуванням його довгої історії і неодноразової заміни виконавців головних ролей.

Нагадаємо, що розмови про зйомки цієї картини велися з 2010 року. Спочатку передбачалося, що фільм зніматимуть студії Weinstein Company і Focus Features, а титульні ролі виконають Кіану Рівз і Рейчел МакАдамс. Була навіть оголошена дата прем'єри, яка повинна була відбутися в квітні 2015 року. Але в березні 2014 Weinstein Company відмовилася від зйомок, і ще через півроку права на фільм перейшли до студії Sony Pictures.

Сюжет картини будується навколо пасажира зорельота, який раптово виходить з кріогенного сну за 90 років до закінчення польоту. Не маючи можливості знову зануритися в анабіоз і розуміючи, що 90 років на самоті - не найкраща доля, герой будить одну з пасажирок.
Переглядів: 781 | Додав: Elnino | Теги: Претт, Пасажири, новини, фільм, Дженніфер Лоуренс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |