RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 15 » Дженніфер Лоуренс не братиме участі в приквелі «Голодних ігор»
11:05
Дженніфер Лоуренс не братиме участі в приквелі «Голодних ігор»
Якщо кіностудія Lionsgate вирішиться створити передісторію "Голодних ігор", то їй доведеться підшукати заміну виконавиці головної ролі Дженніфер Лоуренс, оскільки остання не буде зніматися в приквелі. Як повідомляє видання Variety, про це сама актриса розповіла на прем'єрі її нового фільму "Джой".

"Я не збираюся в цьому брати участь. Мені здається, що минуло занадто мало часу. Їм треба дозволити глядачам злегка скучити", - прокоментувала вона.

Відзначимо, що раніше про можливість подальшого розвитку франшизи заявив віце-президент студії Lionsgate Майкл Бернс. "Якщо ми вирушимо в минуле, то у нас обов'язково будуть арени", - сказав він, маючи на увазі популярні у фанатському середовищі змагання у вигаданій державі Панем. Офіційно студія Lionsgate ще не давала "зеленого світла" виробництву приквелів "Голодних ігор".



Нагадаємо, що фінальна частина серії під назвою "Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2" була випущена в прокат у листопаді 2015 року. Ключові ролі в картині виконали Дженніфер Лоуренс, Елізабет Бенкс, Наталі Дормер, Джуліанна Мур, Гвендолін Крісті, Джена Мелоун, Джош Хатчерсон, Ліам Хемсворт, Сем Клафлін, Вуді Харрельсон і інші актори. На момент написання даної замітки фільм заробив в світовому прокаті більше 500 мільйонів доларів.
Переглядів: 518 | Додав: Elnino | Теги: Голодні ігри, новини, Дженніфер Лоуренс, приквел | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |