RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 11 » Дженніфер Лопез зіграє наркобаронессу
21:16
Дженніфер Лопез зіграє наркобаронессу
Зірка серіалу NBC "Відтінки синього" Дженніфер Лопез зіграє головну роль в телефільмі HBO, який ще не отримав назву, про колумбійську наркобаронессу Грісельду Бланко. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, Лопез також виступить виконавчим продюсером проекту.

Фільм, який проходить стадію розробки, фокусується на злеті і падінні Бланко, сумно відомої наркобаронесси, яку називали "кокаїновою хрещеною матір'ю". Бланко займалася торгівлею наркотиками в США в 70-80-і роки і стала найвпливовішою жінкою в картелі в усі часи.



Лопез, Елейн Голдсміт-Томас, Бенні Медіна, Джулі і Рік Йорн розділять обов'язки виконавчих продюсерів. Актор Алекс Петтіфер ( "Я - Четвертий") виступить виконавчим продюсером, і поки неясно чи буде він зніматися у фільмі.

"Протягом багатьох років мене цікавила життя цієї корумпованої і непростої жінки. Ідея об'єднання з HBO для відтворення історії Грісельди на екрані, здалася мені ідеальною", - сказала в своїй заяві Лопез.

Бланко була вбита в Колумбії в вересні 2012 року. За непідтвердженими даними вона продавала по 300 кілограмів кокаїну в місяць. Вважається причетною до вбивства двох своїх чоловіків і несе відповідальність за десятки інших вбивств.
Переглядів: 743 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Дженніфер Лопез, Грісельда Бланко, новини, HBO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |