RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 15 » Джекі Ерл Хейлі зіграє в «Темній вежі»
20:14
Джекі Ерл Хейлі зіграє в «Темній вежі»
Джекі Ерл Хейлі, знайомий глядачам за роллю Роршаха у фільмі "Хранителі" і Фредді Крюгера в ремейку "Жахів на вулиці В'язів", виконає одну з ключових ролей в екранізації циклу творів Стівена Кінга "Темна вежа". Як повідомляє видання ComicBook, мова йде про персонажа на ім'я Річард Патрік Сейра, ватажка кан-тоїв.

Присутність цього героя свідчить про те, що творці фільму не мають наміру екранізувати книги послідовно, так як Сейр з'являється тільки в п'ятому творі циклу. Він також був одним з дійових осіб інших робіт Стівена Кінга.



Нагадаємо, що виконавцями головних ролей у фільмі будуть Ідріс Ельба і Меттью МакКонахі. Перший зіграє Роланда Діскейна, а другий таємничого лиходія - Людину в чорному. Зйомки картини під керівництвом режисера Ніколя Арселя стартують в травні 2016 року з прицілом на прем'єру на початку 2017 року.

Сюжет семи книг Стівена Кінга, об'єднаних назвою "Темна вежа", будується навколо лицаря на ім'я Роланд Діскейн, що знаходиться в пошуках Темної вежі, міфічного місця, що утримує всі світи від руйнування і хаосу.

Спробу екранізувати "Темну вежу" робили різні студії протягом багатьох років. Передбачалося, що повнометражні фільми будуть пов'язані між собою телевізійними серіалами.
Переглядів: 671 | Додав: Elnino | Теги: Стівен Кінг, кіно, Темна вежа, Джекі Ерл Хейлі, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |