RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 10 » Джекі Ерл Хейлі отримав роль в «Проповіднику»
12:11
Джекі Ерл Хейлі отримав роль в «Проповіднику»
Зірка "Хранителів" і номінант на премію "Оскар" Джекі Ерл Хейлі отримав роль в серіалі каналу AMC "Проповідник", який є екранізацією однойменного графічного роману Гарта Енніса і Стіва Діллона. Хейлі зіграє легендарного персонажа коміксу на ім'я Одін Куінкеннон. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Одін описується як маленький, миршавий чоловік із залізною силою волі і відсутністю моральних принципів, завдяки чому він став наймогутнішою людиною в Еннвілл Кантрі, Техас. Головний роботодавець в своєму місті, Одін є продовжувачем 125-річного сімейного бізнесу з переробки м'яса і управляє підприємством Quincannon Meat & Power. У літературному першоджерелі Одін - член місцевого відділення Ку-клукс-клану, і його шляхи неодноразово перетинаються з головним героєм коміксу, Джессі Кастером (Домінік Купер). Останній якось раз застає Одіна за заняттям сексом з манекеном, зробленим з м'ясопродуктів.



Очікується, що прем'єра десятисерійного телепроекту виконавчих продюсерів Сема Кетлін, Сета Рогена і Івена Голдберга відбудеться влітку поточного року.

Провідні ролі в серіалі виконують Рут Негг, Джозеф Ґілґан, Йен Коллетти, Люсі Гріффітс, Елізабет Перкінс і У. Ерл Браун.
Переглядів: 768 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Проповідник, Джекі Ерл Хейлі, AMC, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |