RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 13 » Джекі Чан побачив в США страх перед Китаєм через «Варкрафт»
10:56
Джекі Чан побачив в США страх перед Китаєм через «Варкрафт»
Успіх фільму "Варкрафт" в Китаї на тлі його повного провалу в Північній Америці сильно налякав Сполучені Штати. Як повідомляє видання The Hollywood Rpeorter, таку точку зору висловив на прес-конференції в рамках міжнародного Шанхайського кінофестивалю популярний актор Джекі Чан.

"Варкрафт" заробив 600 мільйонів юанів (близько 90 мільйонів доларів) всього за два дні, і це сильно налякало американців. Коли ми навчимося знімати фільми, які заробляють по 10 мільярдів юанів (близько півтора мільярдів доларів), всі, хто вивчає мистецтво кінмематографіі по всьому світу, будуть вчити не англійську, як зараз, а китайський ", - сказав він.



Нагадаємо, що за чотири дні в китайському прокаті картина заробила 144 мільйони доларів, тоді як в Північній Америці її прем'єрні збори склали всього 24,3 мільйона доларів. "Варкрафт" удостоївся розгромної критики провідних американських видань, які пишуть про кіно.

Відзначимо також, що студія Legendary, що зняла фільм, знаходиться в США, однак з січня 2016 року вона належить китайській корпорації Wanda, що заплатила за свою нову власність 3,5 мільярда доларів. У зв'язку з цим в Китаї "Варкрафт" супроводжує режим найбільшого сприяння. Йому віддана переважна більшість екранів країни.
Переглядів: 640 | Додав: Elnino | Теги: касові збори, китай, джекі чан, новини, варкрафт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |