RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 15 » Джекі Чан і Оуен Уїлсон зіграють в триквелі «Шанхайського полудня»
20:53
Джекі Чан і Оуен Уїлсон зіграють в триквелі «Шанхайського полудня»
Портал Tracking Board ділиться ексклюзивною інформацією про те, що Джекі Чан і Оуен Уїлсон погодилися повернутися до своїх ролей в очікуваному продовженні комедійного бойовика «Шанхайський полудень», який носить назву Shanghai Dawn.

Новий фільм стане третьою стрічкою франшизи, в яку входять згаданий «Шанхайський полудень», а також «Шанхайські лицарі» - сиквел комедії 2000 року. Студія MGM поки знаходиться в пошуках відповідного сценариста для проекту.

Нагадаємо, що перша картина розповідала про незвичайну співпрацю охоронця Чона Ванга і дрібного злодюжки Роя О'Беннона, яким разом доводиться рятувати китайську принцесу. Подібні пари головних героїв стали неймовірно популярними у глядачів після виходу «Години пік», «48 годин» і «Смертельної зброї». Сценаристами «Шанхайського полудня» виступили Майлз Міллар і Альфред Гоф, а керував зйомками Том Дей.



Над «Шанхайськими лицарями» працювала все та ж команда авторів, але режисерське крісло зайняв вже не Дей, а Девід Добкін. Пригоди Чона Ванга і О'Беннона продовжилися на цей раз в Англії, де герої розшукували вбивцю батька Чона. Про третій фільмі подейкували ще тоді, в 2003 році, але проект так і не отримав подальшого розвитку.



У числі майбутніх робіт Джекі Чана значаться сиквел «Карате-пацана» і екшен-комедія «Кунг-фу йога», а Оуен Уїлсон зараз зайнятий на зйомках продовження «Зразкового самця».
Переглядів: 552 | Додав: Elnino | Теги: Оуен Уїлсон, джекі чан, новини, Shanghai Dawn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |