RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 15 » Джек Х'юстон розповів про зйомки «Бен-Гура»
21:20
Джек Х'юстон розповів про зйомки «Бен-Гура»
Виконавець головної ролі в ремейку фільму "Бен-Гур" Джек Х'юстон ("Гордість і упередження і зомбі") розповів в інтерв'ю виданню USA Today про роботу з російським режисером Тимуром Бекмамбетовим, а також про відмінності нової версії від класичної.

За словами актора, найбільш складним виявився епізод змагань на колісницях, до зйомок якого він і його колега Тобі Кеббелл готувалися два з половиною місяці. "Ми починали з двох коней, запряжених у колісницю, і це вже було повним божевіллям. А потім були чотири, і виникало відчуття їзди на болідах" Формули 1 ". Це захоплююче і водночас неймовірно страшно. Але після першого знімального дня, коли я кожну секунду думав, що загину, довелося взяти себе в руки і переконати себе, що це частина моєї роботи ", - сказав Х'юстон. У підсумку, за словами актора, "гонка стала справжнім діамантом проекту".



Основна відмінність нової екранізації полягає в тому, що сюжетно вона набагато ближче до літературного першоджерела, а хронометраж картини значно менше класичної версії 1959 року. Нагадаємо, що дія роману відбувається в Юдеї, коли країна перебувала під римським пануванням. Головний герой Юда Бен-Гур, який через зраду друга потрапляє в рабство, а потім рятує римського патриція і стає його прийомним сином. Повернувшись на батьківщину, він прагне помститися за зраду, а також розшукати матір і сестру.
Переглядів: 685 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Бен-Гур, Джек Х'юстон, ремейк, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |